Dashboard | +Follow
PinkyBlue
Kecewe , sedih , marah ):
Monday, 25 June 2012 • 03:32 • 0 comments


assalamualaikum/annyeong\

hari ni aku badmood gile kot . aku x tahu nk start dari mane sebab aku malas gile kot nak menaip ..
*alahai nasib

okay , aku sebenarnyee sayang blake kat geng aku . aku malas la nak gadoh gadoh .. dok baik gocoh  
huh , okay .. hari ni , aku g sklh . pastu time id1 tadi aku badmood sikit sebab dot dot dot .

pastu time lepas rehat tu , ade sorang kawan aku ni die kabo die BLOCK aku .. okay , aku x kesoh pasal tu . sebab aku tahu bakpe die bock aku .. 

yang aku maroh+sedih+kecewe nye bile aku tanye kawan aku sorang agi .. pastu die kabo si manusie tadi BLOCK jugok die .. 
*saket wehh .

aku malas la nok tulis banyok-2 pasal die sini sebab die tu kawan baik aku .. aku tamboh la hubungan aku ngan die makin renggang .. name pon geng orp ?! 

untuk manusie yang bergelar kawan tu , I mintok maaf banyok-2 sebab tulis pasal u kat bog I ni ..
so , sampai sini je la kot 

kerja sekolah bahasa melayu aku tidak siap lagi . OhMyMalay (=



xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Fatin Nurhani . 4teen now .



« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board
[!] IMPORTANT [!]


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : fatin nurhani
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google